Rytholt ApS

Sommer 2014

Rytholt registreres af Morten Mølholt som et IVS selskab ,med erfaring indenfor algebehandling, fliserens og andre serviceydelser, der strækker sig tilbage til 2008, Aktiviteterne i Rytholt er samlet fra andre selskaber og personlige kompetencer

Efterår 2014.

Der investeres kraftigt i nyt udstyr, og Rytholt ruster sig til at sprede de lokale aktiviteter til at være landsdækkende. 

Forår 2015.

Rytholt kommer godt fra start, og i løbet af sommeren indkøbes der udstyr til flise- og belægningsrens.

Efterår 2015

Årets resultat afspejler de kraftige investeringer. På generalforsamling besluttes det at ændre selskabets status som et iværksætterselskab til et anpartsselskab (sker medio 2016)

Der udarbejdets en vision for virksomheden, og der ændres i organisationen for at kunne styrke selskabet inden sæson 2016.

Der investeres igen i nyt udstyr, og bla. udskiftes alle servicebiler til nyere.

Det besluttes at udvide med et nyt produkt fra start 2016 – Tagrenderens vil blive årets nyhed. Der indkøbes udstyr hertil

Vinter 2016

Rytholt  udvikler en ny hjemmeside, som udover at give relevante oplysninger om vores produkter også er en webshop, hvor vore kunder kan købe alle vores produkter, tilmelde sig vores abonnementservice samt have en profil hvori, alle oplysninger Rytholt og kunden imellem kan ses og følges. Fra starten på 2016 er hjemmesiden kørende med informationer, webshop og kundeprofiler. Senere på året vil hjemmesiden også komme til at indeholde databasen over den billeddokumentation, som er del af vores kvalitetssikring overfor vore kunder.

Sommer 2017

For at styke virksomheden og tilfredstille den stigende efterspørgelse på vores ydelser ansættes Helle Bisgaard til at varetage kundehenvendelser og planlægning af de daglige opgaver

Forår 2018

Årets nyhed er en varekatagori tilrettet sommerhusejere, der får tilbud en yderst fordelagtig pris på behandlinger af sommer/fritidshuse.

Forår 2019

Webshop strømlines, priser optimeres

Forår 2020

Det var med stor glæde at Ready2Clean overtog aktiviteterne i Rytholt hvor vi, fra Ready2Clean har overtaget et fantastisk firma. Vi glæder os til at servicere alle kunderne rundt i hele landet.

Thomas Quistorff Poulsen & Kim Jensen